Beurten

Garage Aart Terpstra draagt graag bij aan optimaal rijcomfort in uw auto. Reden voor ons om niet alleen prima occasions, onderdelen en accessoires te leveren, maar bovendien service te verlenen in de vorm van onderhoud en schadeherstel.

Grote beurt

Wij adviseren u volgens fabrieksopgave het voertuig bij ons aan te bieden voor onderhoud dus bijvoorbeeld bij 15.000 km of minimaal 1 keer per jaar. Tijdens een grote beurt checken wij uw auto van koplamp tot achterlicht en alles wat hier tussen zit. Wij zorgen er voor dat uw auto weer in topconditie verkeerd en weer klaar is voor de komende kilometers. U kunt de grote beurt combineren met de APK keuring.

Kleine beurt

Tijdens de kleine beurt verversen wij de olie, wordt het oliefilter vervangen, controleren we de overige filters en vullen we vloeistoffen waarnodig bij. Uiteraard controleren wij ook de bandenspanning. U kunt de kleine beurt combineren met de APK keuring.

Zomerbeurt

Indien u veel kilometers met uw auto maakt en er bijvoorbeeld mee op vakantie gaat, adviseren wij u uw auto nog even bij ons langs te brengen voor een zomerbeurt. Wij controleren dan het remsysteem in verband met de vaak hoge belasting van het remsysteem tijdens de vakantie. Bovendien controleren wij ook alle vloeistoffen en de bandenspanning. Na de zomerbeurt kunt u veilig en vertrouwd op vakantie.

Winterbeurt

In de winter is het van groot belang dat uw auto onder alle (strenge) weersomstandigheden - denk aan sneeuw, ijzel of (strenge) vorst - blijft functioneren. Wij laten u niet in de kou staan. Onder winter-klaar maken verstaan wij een grondige en vakkundige controle van onder andere de vloeistoffen van het koelsysteem en ruitensproeiersysteem. Tevens wordt het elektrisch systeem, bijvoorbeeld de accu gecontroleerd die door de vorst minder capaciteit levert, hierdoor kan uw auto moeilijk starten. Natuurlijk vergeten wij de banden niet.

Bovag garantie

Mis niets

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Klik hier voor de AutoFirst Terpstra mobiliteitsgarantie

Lees meer
Bovag garantie

Auto reparatie

Bij AutoFirst Terpstra worden verschillende reparaties uitgevoerd.

Lees meer
Bovag garantie

APK

Ook voor een APK-keuring kunt u bij Aart Terpstra terecht!

Lees meer