Over ons

AutoFirst Aart Terpstra, een begrip in Menaam!

Garage Aart Terpstra is een begrip in Menaam. Sinds onze oprichting is 2002 verrichten wij alle werkzaamheden op het gebied van onderhoud, reparaties, schade en APK keuringen.

Wij richten ons niet alleen op de particuliere markt, maar wij zijn ook gespecialiseerd in bedrijfswagens. Met onze snelle service en concurrerende prijzen mogen we al een groot aantal bedrijven, met een uitgebreid wagenpark, tot onze klantenkring rekenen.

Wij leveren en monteren voor alle merken auto-onderdelen zoals Banden, Accu’s, Uitlaten, Trekhaken enz. tegen scherpe prijzen.

In onze occasionhoek vindt u een aanbod van selectief ingekochte auto’s in prima staat van onderhoud. Al onze auto’s worden afgeleverd met een nieuwe APK-keuring.

Wij beschikken over een werkplaats met de modernste apparatuur. Voor onze werkzaamheden hebben wij 4 bruggen ter beschikking en onze goed opgeleide en ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in alle merken auto’s. Ook reparatie en onderhoud aan airco installatie behoren tot ons vakgebied.

In ons garagebedrijf vinden wij directe en persoonlijke contact tussen de klant en monteur erg belangrijk. Een kenmerk van ons bedrijf is dan ook een hoge klantvriendelijkheid, service en vakmanschap. Wij zijn gespecialiseerd in service-en onderhoudsbeurten volgens fabrieksnormen.

Klik hier voor een sfeerimpressie van ons bedrijf!

Over AutoFirst Aart Terpstra

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, ontvang tips, acties en aanbiedingen via de Terpstra Nieuwsbrief.

Aanmelden Terpstra Nieuwsbrief kan hier

Bovag garantie

Mis niets

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Klik hier voor de AutoFirst Terpstra mobiliteitsgarantie

Lees meer
Bovag garantie

Auto reparatie

Bij AutoFirst Terpstra worden verschillende reparaties uitgevoerd.

Lees meer
Bovag garantie

APK

Ook voor een APK-keuring kunt u bij Aart Terpstra terecht!

Lees meer