Vacature Automonteur

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een automonteur! Als automonteur bij AutoFirst Aart Terpstra ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden en reparaties.

Wij vinden een goede sfeer op het werk en werkplezier erg belangrijk. Daarom kun je bij ons zijn wie je bent en kom je terecht in een leuk en informeel team waarin een goede balans is tussen werk en plezier!

Zie jij daarnaast een auto die het niet meer doet als een uitdaging en beschik je over voldoende ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij ons ben jij een zelfstandig werkende eerste automonteur. De auto’s van onze klanten worden (volledig) aan je toevertrouwd en je bent vrij om je kennis en techniek toe te passen om ervoor te zorgen dat al onze klanten zich veilig van A naar B kunnen vervoeren. Bij AutoFirst Aart Terpstra beschikken we over geavanceerde apparatuur die jou helpt om je functie tot in perfectie uit te voeren!

Naast het leveren van goed werk in combinatie met een goede werksfeer vinden wij persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk! Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen om jezelf nóg verder te ontwikkelen in het monteursvak.

Dagelijks krijgen wij allerlei soorten, maten en merken auto’s binnen. Voor jou is dus geen dag hetzelfde en je kunt jezelf blijven uitdagen.

Lijkt het jou helemaal geweldig om in een leuk, dynamisch en getalenteerd team terecht te komen? Dan hebben wij een goed gevulde gereedschapskist voor jou klaar staan!

Wij vragen:

  • Je bent eerste automonteur met APK-bevoegdheid;
  • Je bent geïnteresseerd in de toekomstige technieken en hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen;
  • Je bent verantwoordelijk en kan goed prioriteiten stellen;
  • Je hebt een flexibele en positieve instelling;
  • Je bent communicatief vaardig en representatief.

Hiervoor krijg jij:

  • Goede arbeidsvoorwaarden aansluitend op jouw ervaring en cao;
  • Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een informele werkomgeving waari klantgerichtheid, kwaliteit en samenwerking voorop staat;
  • Interessante doorgroeimogelijkheden;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van trainingen en cursussen.

Klinkt bovenstaande vacature nou helemaal als muziek in jouw oren? Twijfel dan niet langer en neem contact op met ons! Je kunt reageren via de mail: info@aartterpstra.nl of bellen naar 0518-450510. Wie weet drinken wij op korte termijn een kop koffie met elkaar!

Bovag garantie

Mis niets

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Klik hier voor de AutoFirst Terpstra mobiliteitsgarantie

Lees meer
Bovag garantie

Auto reparatie

Bij AutoFirst Terpstra worden verschillende reparaties uitgevoerd.

Lees meer
Bovag garantie

APK

Ook voor een APK-keuring kunt u bij Aart Terpstra terecht!

Lees meer